foto

Lara Pulver

  • nar. 1.9.1980 (37 let)
    Southend-on-Sea, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lara Pulver se narodila 1. září 1980, Southend-on-Sea, Essex ve Velké Británii. Profesně se věnuje herectví a zpěvu a tanci. Studovala na prestižní škole umění: Doreen Bird College of Performing Arts v Londýně. Poté začala hrát v divadle muzikály. Za roli v muzikálu Paradise získala nominaci na cenu Laurence Oliviera.

Mezi její výrazné filmové či seriálové role se řadí postava kouzelné víly v seriálu z produkce HBO, TRUE BLOOD: PRAVÁ KREV. Do většího povědomí diváků se zapsala hlavně jako Irene Adler v trháku BBC, SHERLOCK.

Na konci roku 2007 se vdala za amerického herce Johsuu Dallase, nicméně v prosinci roku 2011 oznámili rozchod.

Lauri

Herecká filmografie

Filmy

2016 Underworld: Krvavé války
2015 Gypsy (divadelní záznam)
MI-5: Vyšší dobro
Mlžení
2014 Na hraně zítřka
2011 Language of a Broken Heart
2010 Legacy
Zvláštní vztahy (TV film)

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Real Life (E05)
Quantico (TV seriál)
EPICSHELTER (S02E13)
2016 Quantico (TV seriál)
ODENVY (S02E08)
2015 Da Vinciho démoni (TV seriál)
The Labrys (S03E04)
Modus Operandi (S03E03)
Abbadon (S03E02)
další epizody (4)
2014 Fleming (TV seriál)
Episode #1.4 (E04)
Episode #1.3 (E03)
Episode #1.2 (E02)
další epizody (4)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Hříchy Daidalovy (S02E10)
Nepřátelé člověka (S02E09)
Krypta nebes (S02E07)
další epizody (7)
Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Velekněz (S01E07)
Ďábel (S01E06)
další epizody (8)
2012 Sherlock (TV seriál)
Skandál v Belgravii (S02E01)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Když mě miluješ, tak proč umírám? (S04E03)
Není tam (S04E01)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Všechno je zlomené (S03E09)
Tvrdý dopad (S03E07)
2007 Skins (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Sherlock Uncovered
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace