foto

Lara Pulver

  • nar. 1.9.1980 (37 let)
    Southend-on-Sea, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (5)

  • Patrick Melrose (TV seriál) (2018)

    - Lara Pulver, která se objevila po boku Benedicta Cumberbatche v seriálu Sherlock (od r. 2010), měla původně hrát manželku Patricka Melrose. Nakonec po vzájemné dohodě odstoupila a do role byla obsazena Anna Madeley. (tedvidek94)

  • Sherlock (TV seriál) (2010)

    - BBC obdržalo viac ako 100 sťažností kvôli nahote Lary Pulver (Irene Adler) v časti "A Scandal in Belgravia". Zarytí fanúšikovia sa však sťažovali na úplne inú vec, a to, že v predlohe "A Scandal in Bohemia" bola Irene čestná žena, ktorá by sa nikdy nespojila s Moriartym (Andrew Scott) alebo by nedajbože ukázala svoje prsia Sherlockovi (Benedict Cumberbatch). Steven Moffat však nesúhlasil a povedal: „V origináli bolo Irenine víťazstvo nad Sherlockom odsťahovať sa a utiecť preč s jej manželom. To veru nie je víťazstvo feminizmu." (JOZZZKO)

  • Sherlock (TV seriál) (2010)

    - Milovníci typografie si určite všimli používanie rôznych druhov písma. Pre smsky sa používa písmo "AF Generation Z", na Sherlockove (Benedict Cumberbatch) myšlienkové pochody a úvodné titulky zas "P22 Johnston Underground". Irene Adler (Lara Pulver) pre zmenu vo svojom mobile Vertu používa písmo "Verdana". (JOZZZKO)

  • Sherlock (TV seriál) (2010)

    - Sherlock sa stal miláčikom čínskych homosexuálov. Ako je známe, veľkého detektíva nikdy nezaujímali ženy, okrem Irene Adler (Lara Pulver). Niektorí kritici tvrdia, že Sherlock (Benedict Cumberbatch) s Watsonom (Martin Freeman) mali homosexuálny vzťah a seriáloví tvorcovia sa s touto myšlienkou pohrávajú v rovine vtipov. (kacer4)

  • Sherlock (TV seriál) (2010)

    - V epizóde "A Scandal in Belgravia" nebolo Sherlockove (Benedict Cumberbatch) nahmatanie Ireninho (Lara Pulver)pulzu pôvodne v scenári, šlo o Benedictovu improvizáciu. (JOZZZKO)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Underworld: Krvavé války
2015 Gypsy (divadelní záznam)
MI-5: Vyšší dobro
Mlžení
2014 Na hraně zítřka
2011 Hlas zlomeného srdce
2010 Legacy
Zvláštní vztahy (TV film)

TV seriály

2018 The City and the City (TV seriál)
Breach (E04)
Orciny (E03)
Ul Qoma (E02)
další epizody (4)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Real Life (E05)
Quantico (TV seriál)
EPICSHELTER (S02E13)
2016 Quantico (TV seriál)
ODENVY (S02E08)
2015 Da Vinciho démoni (TV seriál)
The Labrys (S03E04)
Modus Operandi (S03E03)
Abbadon (S03E02)
další epizody (4)
2014 Fleming (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Hříchy Daidalovy (S02E10)
Nepřátelé člověka (S02E09)
Krypta nebes (S02E07)
další epizody (7)
Sherlock (TV seriál)
Znamení tří (S03E02)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Velekněz (S01E07)
Ďábel (S01E06)
další epizody (8)
Skins (TV seriál)
Fire: Part 2 (S07E02)
Fire: Part 1 (S07E01)
2012 Sherlock (TV seriál)
Skandál v Belgravii (S02E01)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Když mě miluješ, tak proč umírám? (S04E03)
Není tam (S04E01)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S10E06)
Epizoda 5 (S10E05)
Epizoda 4 (S10E04)
další epizody (6)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Všechno je zlomené (S03E09)
Tvrdý dopad (S03E07)
2006 Robin Hood (TV seriál)

Dokumentární

2012 Sherlock Uncovered
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace