foto

Radim Hladík st.

  • nar. 13.12.1946
    Praha, Československo
  • zem. 4.12.2016 (69 let)
    Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Posel
2011 Saxána a Lexikon kouzel
2004 Non Plus Ultras
2003 Kobova garáž (TV film)
1999 Praha očima...
Vincenz Priessnitz
1991 Zloději

TV seriály

2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin v chalupě (E12)

Divadelní záznam

2016 Návštěvy u pana Greena (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2013 Tečka páteční noci (TV pořad)
2012 Zrcadlo tvého života (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
1995 Na státní hranici (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)