foto

Radim Hladík st.

  • nar. 13.12.1946
    Praha, Československo
  • zem. 4.12.2016 (69 let)
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Posel
2011 Saxána a Lexikon kouzel
2004 Non Plus Ultras
2003 Kobova garáž (TV film)
1999 Praha očima...
Vincenz Priessnitz
1991 Zloději

TV seriály

2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin v chalupě (E12)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Nechte zpívat Mišíka
2011 ČT Live - Blue Effect Acoustic Time (koncert)
Em a On
2009 13. komnata Vladimíra Mišíka (TV film)
2008 Blue Effect - Live & Life 1966-2008 (koncert)
ČT Live - Luboš Andršt "60" (koncert)
Vítkovice - Gala večer (koncert)
2007 ČT Live - Blue Effect a hosté (koncert)
2006 Sólo pro... Hammel & Hladík (koncert)
1998 Bigbít (TV seriál)
1970 Země a lidé

TV pořady

2013 Tečka páteční noci (TV pořad)
2012 Zrcadlo tvého života (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
1995 Na státní hranici (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace