foto

Jan Hrubý

  • nar. 3.12.1948 (70 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Rytířský lexikon (studentský film)
2014 Malý atlas hub (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Jan Hrubý 70 (koncert)
2017 Nechte zpívat Mišíka
2016 Krásný ztráty - Live 70 (koncert)
2009 Luboš Andršt "60" (koncert)
ČT Live - Petr Skoumal v Divadle v Dlouhé (koncert)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Vladimíra Mišíka (S04E27)
2002 Sólo pro... Vladimíra Mišíka (koncert)
1998 Bigbít (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace