foto

Jan Hrubý

  • nar. 3.12.1948 (68 let)
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Zahrádka pod hvězdami - O strašlivém psovi
2008 Vlna (TV film)
1999 Nevěsta pro Paddyho (TV film)
Tom v kozí kůži (TV film)
1998 Císař a tambor
1979 AEIOU

TV seriály

2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin v chalupě (E12)
2007 Princezna z Kloboukových hor (TV seriál)
2004 SOSáci (TV seriál)
1999 O raráši Mlíkovi (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Rytířský lexikon (studentský film)
2014 Malý atlas hub (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Nechte zpívat Mišíka
2016 Krásný ztráty - Live 70 (koncert)
2009 13. komnata Vladimíra Mišíka (TV film)
2008 ČT Live - Luboš Andršt "60" (koncert)
2002 Sólo pro... Vladimíra Mišíka (koncert)
1998 Bigbít (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace