foto

John Standing

  • nar. 16.8.1934 (83 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Hippopotamus
2016 Churchill's Secret (TV film)
2014 Za vlast a královnu
2012 Bella Fleace Gave a Party
Počasí jako malované
2007 Before the Rains
Consenting Adults (TV film)
Chci to!
Psanec
Střelec v ohrožení
Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu (TV film)
2006 Rabbit Fever
Sólokapr
2005 Lassie
Monstrum
Případy inspektora Lynleyho: Nákaza mocí (TV film)
V jako Vendeta
2004 Doly krále Šalamouna (TV film)
Jack Brown and the Curse of the Crown
Vějíř lady Windermerové
2003 Zkáza rodu Hickmanů
2002 Stahující se mračna (TV film)
The Falklands Play (TV film)
2001 Královský posel
Řez diamantem
2000 Pandaemonium
Uctívači temnot
Zeměpisná délka (TV film)
1999 Johanka z Arku (TV film)
Makléř
Šílené krávy
8 1/2 ženy
1997 Mrs. Dalloway
Muž, který věděl příliš málo
Žena v bílém (TV film)
1996 Gulliverovy cesty (TV film)
1993 Jezdci (TV film)
1992 Chaplin
1990 Noc lišky (TV film)
1989 Dark Holiday (TV film)
Chameleons (TV film)
1988 Větrné mlýny bohů (TV film)
1987 Nightflyers
1984 Biko Inquest, The (TV film)
Chytit krále (TV film)
1983 Invitation to the Wedding
1982 Privates on Parade
1980 Mořští vlci
Sloní muž
1979 The Class of Miss MacMichael
1978 Dědictví
1977 Gentleman samotář (TV film)
Jubilee
1976 Orel přistál
1974 Ms or Jill and Jack (TV film)
1972 Au Pair Girls
Zee a spol.
1971 All the Right Noises
1969 Dotek lásky
1967 Torture Garden
1966 Psychopath, The
Walk Don't Run
1965 Král Krysa
1964 Hot Enough for June
1962 Iron Maiden, The
Pair of Briefs, A
Wild and the Willing, The

TV seriály

2016 The Crown (TV seriál)
Pride & Joy (S01E08)
2014 Borgia (TV seriál)
1498 (S03E04)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
2012 The Other Wife (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Zima se blíží (S01E01)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Osudná třináctá jamka (S12E01)
2007 Fallen Angel (TV seriál)
Haló, tady Bombaj (TV seriál)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Špatné zprávy (S07E02)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
Love in a Cold Climate (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Drovers' Gold (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
1995 Choir, The (TV seriál)
Look at the State We're In! (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Eerie, Indiana (TV seriál)
Špioni (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Tonight at 8.30 (TV seriál)
1989 Endless Game, The (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Lime Street (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Shillingbury Tales, The (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
1974 Late Night Drama (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 Trapped (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2002 Real Jane Austen, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace