foto

Philip Zimbardo

  • nar. 23.3.1933 (86 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Bystander Revolution (TV seriál)
2013 10%: What Makes a Hero?
2011 Lesson Plan
2008 Věda zla
2001 Discovering Psychology (TV seriál)
1985 Průzkumník (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Hyde Park Civilizace (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky