foto

Rob Freeman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Dead, The
2008 Ten Dead Men
2007 Démon pomsty: Krvavá lázeň (TV film)
2001 Prozacový národ
2000 Jít za hlasem srdce (TV film)
New Blood
1999 Atomový vlak (TV film)
1998 Plavba smrti (TV film)
Vrazi v domě (TV film)
Zachraňte vojína Ryana
1997 Akta X – Akta 10: Emily (video kompilace)
Bring Me the Head of Mavis Davis
Když je vrah na blízku
Yapian zhanzheng
1995 Steal, The
1994 Ničivá zbraň
Smrtící stroj
Zbraň poslední zkázy (TV film)
1992 Být nejlepší (TV film)
Záblesk
1990 Ruský dům

TV seriály

2004 Days, The (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Skull and Bones (S03E06)
Luminary (S02E12)
1997 Akta X (TV seriál)
Koleda (S05E06)
Getsemani (S04E24)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)
1991 Magic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace