foto

Ondřej Kokorský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lásky jedné plavovlásky, plavovlásky jedné lásky (divadelní záznam)
2015 Svatojánský věneček (TV film)
2013 Hlas hrdiny (studentský film)
2011 Janek a Anežka (studentský film)
2007 Boty (studentský film)

TV seriály

2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Bílý svině (S02E03)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Porod (S02E15)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Jachtklub (S04E04)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace