foto

Marja Pyykkö

  • nar. 26.3.1975 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Yösyöttö
2016 Kaikki hyvin, Pekka
2013 Přijede prezident!
2010 Utíkej, sestro, utíkej!
2007 Tässä lepää Aino Koski (studentský film)
2006 Rispect (studentský film)
2004 Tango (studentský film)

TV seriály

2019 Koukussa (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (6)
2018 Koukussa (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2017 Onnela (TV seriál)
Talo, auto ja lapsi (S01E10)
Juhannustaikoja (S01E09)
Jesse (S01E08)
další epizody (10)
2016 Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Mustat lesket (TV seriál)
Totuus (S02E12)
Silminnäkijä (S02E11)
Kuka olikaan voittaja? (S02E10)
další epizody (6)
2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Sodassa ja rakkaudessa (S01E12)
Naismafian kuski (S01E11)
Omaa parasta (S01E10)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Yösyöttö
2010 Utíkej, sestro, utíkej!
2007 Tässä lepää Aino Koski (studentský film)
2004 Tango (studentský film)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Studio Impossible (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace