foto

Jane Levy

  • nar. 29.12.1989 (28 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jane Colburn Levy se narodila 29.prosince 1989 v Kalifornii. Umělecké sklony má zřejmě v genech, protože její matka Mary je umělkyně a otec Lester muzikant. Přestože se Jane narodila v Los Angeles, vyrůstala v Marin County, Severní Kalifornii, kde také chodila na střední školu. Účastnila se hip hopového kroužku, vedla fotbalový tým a navštěvovala komunitní divadelní kroužek, kde účinkovala ve známých hrách jako "Annie" nebo "Čaroděj ze země Oz.".

Po střední škole Jane trávila jeden semestr na Baltimorské univerzitě, aby se poté přestěhovala do New Yorku kvůli herecké konzervatoři Stelly Adler. O dva roky později se vrátila zpět do Los Angeles. Měla neuvěřitelné štěstí a tak během pár týdnů dostala roli Mandy Malkovich v seriálu stanice Showtime SHAMELESS. Díky neustálým schůzkám s televizními a filmovými manažery se tak dostala ke své zlomové roli v seriálu ZAJATCI PŘEDMĚSTÍ. Především kvůli tomu v současné době bude Jane natáčet své první filmy.

Jane je často přirovnávána k herečce Emmě Stone a to kvůli svým zrzavým vlasům. Navíc obě bezpochyby sdílí komediální talent, Jane se dokonce umístila v žebříčku jedenácti nejzábavnějších žen sestaveným internetovým magazínem "America Online (AOL)".

Sama Jane říká, že se do své postavy dokázala snadno vcítit právě kvůli tomu, že také vyrůstala na kalifornském předměstí. Narozdíl od své postavy však na škole proplouvala a vycházela s každým, jak sama prohlásila. Hodně ji baví chemie a kromě toho také ráda vaří, nebo tancuje.

Netty "hellstruck" Vanity

Herecká filmografie

Filmy

2018 Don't Breathe 2
Office Uprising
Pretenders
2017 I Don't Feel at Home in This World Anymore
2016 Monster Trucks
Smrt ve tmě
2015 Frank and Cindy
Here Now
2014 Bang Bang Baby
Víkend s Alexem
2013 Lesní duch
2012 Kde je Albert?
Nobody Walks

TV seriály

2018 Castle Rock (TV seriál)
Romans (E10)
Henry Deaver (E09)
Past Perfect (E08)
další epizody (7)
2017 Sea Oak (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2016 Swedish Dicks (TV seriál)
2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
Stiiiiiiill Horny (S03E13)
Les Lucioles (S03E12)
Dalia Nicole Smith (S03E11)
další epizody (13)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Stray Dogs (S02E22)
Apocalypse Meow (S02E21)
Go, Gamblers! (S02E20)
další epizody (22)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
The Motherload (S01E22)
The Great Compromise (S01E21)
Hear No Evil (S01E20)
další epizody (22)
2011 Shameless (TV seriál)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
It's Time to Kill the Turtle (S01E08)
Frank Gallagher: Loving Husband, Devoted Father (S01E07)
další epizody (5)

TV pořady

2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace