foto

Amanda Sthers

  • nar. 18.4.1978 (39 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Madam služebná
2009 Je vais te manquer
2005 Svatební den

TV seriály

2001 Caméra café (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2012 Le grand show (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
2003 Les grands du rire (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace