foto

Tom Jackson

  • nar. 1948
    One Arrow Reserve, Saskatchewan, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
2014 Pride of Lions
2011 Befriend and Betray (TV film)
2006 Vlci
2005 Distant Drumming: A North of 60 Mystery (TV film)
Míša - vodní příšerka
2001 Dream Storm (TV film)
2000 Trial by Fire (TV film)
1999 Medvědí vodopády
1993 Medicine River (TV film)
Spirit Rider (TV film)
The Diviners (TV film)
1991 Clearcut
1988 Martha, Ruth & Edie
1987 Loyalties

TV seriály

2019 Cardinal (TV seriál)
Roman & Irena (S03E02)
Sam (S03E01)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Bílý muž (S05E14)
2002 Tom Stone (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Oheň v oblacích (S03E13)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Konec cesty (S07E20)
1992 North of 60 (TV seriál)
1989 Shining Time Station (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Dokumentární

1995 500 Nations (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Aboriginality

TV seriály

1992 North of 60 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace