foto

Christopher Ryan

  • nar. 25.1.1950 (69 let)
    Bayswater, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dead Man Running
1999 Alenka v říši divů (TV film)
1998 Absolutely Fabulous: Absolutely Not!
1994 Requiem Apache (TV film)
1993 Dirty Weekend
1989 The fairy queen (TV film)
1985 Santa Claus
1981 Days at the Beach (TV film)

TV seriály

2012 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Olympics (S06E03)
2010 Pán času (TV seriál)
Pandorica se otevírá (S05E12)
2008 Pán času (TV seriál)
Otrávené nebe (S04E05)
Sontaranská lest (S04E04)
2007 The Life and Times of Vivienne Vyle (TV seriál)
2006 Saxondale (TV seriál)
2005 The Green Green Grass (TV seriál)
2004 Naprosto dokonalé (TV seriál)
White Box (S05E09)
2003 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Cold Turkey (S05E08)
Birthin' (S05E05)
2002 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Gay (S04E07)
2001 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Menopause (S04E06)
Small Opening (S04E05)
2000 Moje rodina (TV seriál)
1999 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
1997 Melissa (TV seriál)
1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
The Last Shout: Part 2 (S03E08)
Šťastný Nový rok (S03E02)
1994 Russ Abbot Show, The (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Pohřeb (S02E02)
Mr. Bean (TV seriál)
Zpátky do školy, pane Beane (E11)
1993 Health and Efficiency (TV seriál)
Newman and Baddiel in Pieces (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Narozeniny (S01E05)
1991 Bottom (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
Small Problem, A (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1985 Happy Families (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Mladí v partě (TV seriál)
Letní prázdniny (S02E06)
Čas (S02E05)
Blbě (S02E04)
další epizody (6)
1982 Mladí v partě (TV seriál)
Potopa (S01E06)
Nezívačka (S01E05)
Bomba (S01E04)
další epizody (6)
1981 Olympian Way, The (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
Target (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 The Best of 'The Lenny Henry Show' (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
1984 Lenny Henry Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace