foto

Richard Gunn

  • nar. Thousand Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Clemency
2017 The Sound
2015 Gridlocked
Sympathy, Said the Shark
Temné kouty
2012 For the Love of Money
2010 Přátelé jsou rodina
2009 World Full of Nothing
2008 Garden Party
2006 Astronaut
2005 Třetí přání
2003 Partners, The (TV film)
2001 Zmařená cesta (TV film)
2000 Unspeakable

TV seriály

2015 Hemlock Grove (TV seriál)
Brian's Song (S03E10)
Dire Night on the Worm Moon (S03E08)
Todos Santos (S03E07)
další epizody (7)
2013 Granite Flats (TV seriál)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Až se voda s ohněm shodne (S11E08)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Krokodýlí slzy (S01E02)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Pleasure Zone, The (TV seriál)

Dokumentární

2010 Dějiny Hollywoodu (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 Poorman's Bikini Beach (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky