foto

Natálie Císařovská

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Francek
2016 Umělé ráje (studentský film)
2014 Až zapadne slunce (studentský film)
Hodina mezi psem a vlkem (studentský film)
2012 Loicu, vitej! (studentský film)

Dokumentární

2018 Kolem Mileny Jesenské (TV film)
2015 Queer (TV seriál)
Co je to žena? (S06E08)
Mužské kruhy (S05E05)
2014 Jessica Horváthová (studentský film)
2013 Karel Lampa (studentský film)
2011 Džihád masem (studentský film)
Film jako Brno (studentský film)
Lovci a sběrači (studentský film)

TV pořady

2018 Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli (TV pořad)
1999 Nedej se! (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Francek
2016 Umělé ráje (studentský film)
2014 Až zapadne slunce (studentský film)

Dokumentární

2013 Karel Lampa (studentský film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2011 Film jako Brno (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Jessica Horváthová (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky