foto

Nao Ómori

  • nar. 19.2.1972 (48 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 První láska
2018 Kono miči
Suzukike no uso
The Outsider
2017 BORDER 2 šokuzai (TV film)
Finální ukrutnost
Vigilante
2016 Futagašira 2 (TV film)
Himicu: Top Secret
Museum
2015 Kiseidžú: Part 2
Kowareta heart o urimono ni
Kuzu to busu to gesu
S - Saigo no Keikan - Dakkan Recovery of Our Future
2014 Kamisama to iu tóri
Kiseidžú: Part 1
Mahoro Ekimae Kyousoukyoku
Onodera no Ototo, Onodera no Ane
Sajonara kabukičó
2013 Ai to kibô no machi
R100
Rikjú ni tazune jo
Sajonara keikoku
Sutegataki hitobito
2012 Bakugjaku famiglia
Helter Skelter
Oyaji ga Kureta Himitsu~Shimoarai 5Kyodai no Kikyo (TV film)
Poteči
Tokyo Playboy Club
2011 Anfea the answer
Inu to anata no monogatari: Inu no eiga
Jîn warutsu
Keibecu
Kokurikozaka kara
Mahoro ekimae Tada benriken
Mainichi kâsan
Trápení
2010 Goruden suranba
Malé lži
2009 Fish Story
Hagetaka
Ostrov zapomnění
USB
Warau Keikan
2008 Achilles a želva
Chocolate
Kimi no tomodači
Niši no madžo ga šinda
Tokio!
Vrcholek
2007 Gumi. Chocolate. Pine
Nagai nagai satsujin
Půlnoční orel
Tatoe Sekai Ga Owattemo
2006 Catchballja
Children
M
Mushishi
Nada só só
Otoko wa sore o gaman dekinai
Soredemo boku wa yattenai
Wu qing yuan
Žezelotebon
2005 Gerumaniumu no yoru
Jawarakai seikacu
Jokubó
Majonaka no Jadži-san Kita-san
Ranpo jigoku
Su-ki-da
2004 Dr. Koto's Clinic Special (TV film)
Jam Films 2
Kagen no cuki
Sekai no čúšin de, ai wo sakebu
Zhluboka dýchat!
2003 1-Ichi
Akame shijuya taki shinju misui
Hyaku iro megane
Iden & Tity
Kamachop
Saru
Vibrator
2002 Demonlover
Drive
Hačigacu no maboroši
Jume nara samete
Loutky
Pakodate-jin
2001 Gaichu
Ichi the Killer
Quartet
2000 Monday
Swing Man
1999 Tenši ni misuterareta joru
1998 Looking For
1997 Fukushū: Kienai kizuato

TV seriály

2020 Wataši no kaseifu Nagisa-san (TV seriál)
2019 Designer: Šibui Naoto no kjúdžicu (TV seriál)
Šibui Naoto no jasašisa (E06)
Sign (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
2017 Izakaja Fudži (TV seriál)
Kónodori (TV seriál)
2016 Totto terebi (TV seriál)
2015 Kónodori (TV seriál)
2014 Border (TV seriál)
S - Saigo no Keikan (TV seriál)
2012 Unmei no hito (TV seriál)
2010 Rjómaden (TV seriál)
2008 Purizunâ (TV seriál)
2007 Hagetaka: Road to Rebirth (TV seriál)
2006 Busu no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
Dr. Koto Shinryojo 2006 (TV seriál)
2005 Haru to nacu (TV seriál)
Koi no džikan (TV seriál)
2004 Fuufu (TV seriál)
Hikeshiya Komachi (TV seriál)
2000 29-sai no Yuutsu Paradise Thirty (TV seriál)

Dokumentární

2010 Šówa: My Little Town / KAI BAND

Host

TV pořady

2010 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky