foto

David Thornton

  • nar. 12.6.1953 (67 let)
    Cheraw, South Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Transfer at Aachen
2017 Darcy
2015 Svatý týden
2014 Jedna za všechny
2011 Dirty Movie
Jeremy Fink and the Meaning of Life
Trophy Kids
2010 Fake
Zenith
2009 Je to i můj život
Reunion
Tady a tam
2008 Bez úniku
2007 Noise
The Warrior Class
2006 Alpha Dog
Soukromý majetek
2005 Life on the Ledge
Private Property
Romance a cigarety
The Naked Brothers Band: The Movie
2004 Zápisník jedné lásky
2003 Family Portraits: A Trilogy of America
Prologue
2002 Blue Moon
For Earth Below
Garmento
John Q.
Trosečníci
XX/XY
Zahni, kde můžeš
2001 Dead Dog
Rozparovač
2000 Blessed Art Thou
1998 Illuminata
Krevní pouto
Poslední dny disca
Unaven zemřít
Vrcholné umění
Žaloba
1997 Jak ta je úžasná
Opravdová blondýnka
Sám doma 3
Vraždy po internetu
1996 Hvězdy na zemi
Ztraceni na Manhattanu
1995 Jeffrey
Scénář smrti
1994 Mrs. Parker a začarovaný kruh
1993 Slepý bod (TV film)
1991 Off and Running
1990 Muži bez respektu
1989 Ask Me Again (TV film)
1988 Java Burn
1983 Sessions (TV film)

TV seriály

2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
R jako Romeo (S06E11)
Dům s vlajkou (S06E10)
Loutky (S06E09)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Studie v Charlottě (S04E13)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Quickie (S11E11)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lead (S10E15)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Babes (S10E06)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Haystack (S08E15)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tlustý (S07E20)
Nákaza (S07E12)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Noc (S06E20)
Právo a pořádek (TV seriál)
Sects (S15E19)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zlo (S05E17)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kontrola (S05E09)
Ztráta (S05E04)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prokletý (S01E19)
Právo a pořádek (TV seriál)
True Crime (S13E03)
2000 The $treet (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Untitled (S10E20)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Family Business (S07E08)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Rites of Passage (S01E16)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky