foto

Alena Skokanová

  • nar. 6.1.1942
    Malacky, Slovenský stát
  • zem. 13.1.2019 (77 let)
    Košice, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kráľovská hra (TV film)
1994 Spiaca krásavica a Železný princ (TV film)
1988 Vo všetkom je matematika (TV film)
1983 Dúšok na obrátke (TV film)
1981 Richtársky tanec (TV film)
1978 Ak to ktokoľvek z vás prežije (TV film)
1972 Inšpekcia (TV film)
1969 Na pol ceste strom (TV film)
1967 Bezvýznamná žena (TV film)
Zem (TV film)

Dokumentární

1963 Moravská Hellas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky