foto

Andrea Katzenberger

  • nar. 1962
    Heidelberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Černý pasažér
1990 Fremde Leben (studentský film)

TV seriály

1992 Wolffův revír (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Beutolomäus und die Wunderflöte (TV film)
Všechen čas světa (TV film)
2008 Der Hochzeitswalzer (TV film)
2003 Ich back' mir einen Mann (TV film)
2001 Der Mistkerl
1998 Anja, Bine und der Totengräber

TV seriály

2005 4 gegen Z (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Der Mistkerl

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace