foto

Steve Toussaint

  • nar. 22.3.1965 (52 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Asylum
2010 Princ z Persie: Písky času
2008 Kronika mutantů
Rozervaná pouta
2007 Létající zabiják
Them (TV film)
2005 Střelba na psy
2004 England Expects (TV film)
2003 Murphyho zákon: Zlíbej mě a mluv (TV film)
Pojídač hříchů
2001 Dog Eat Dog
2000 Nikomu nevěř
1999 Strážní andělé (TV film)
1998 Macbeth (TV film)
1995 Inkognito
Soudce Dredd
1994 Dům U tří štítů (TV film)

TV seriály

2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Hacknutí (S01E04)
Loajalita nájem nezaplatí (S01E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Blízké setkání nového druhu (S18E02)
2015 Banana (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Tut (TV seriál)
2014 Line of Duty (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Scott and Bailey (TV seriál)
Lost Loyalty (S04E08)
Professional Divide (S04E06)
Neglect (S04E05)
další epizody (4)
2010 Skins (TV seriál)
Thomas (S04E01)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Caineova výchova (S06E13)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Řetězová reakce (S06E07)
Naruby (S06E03)
2005 Broken News (TV seriál)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Jack of Hearts (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1996 Crucial Tales (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
Dangerfield (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2007 Divoký Karibik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace