foto

Ursula Werner

  • nar. 28.9.1943 (74 let)
    Eberswalde, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lucky Loser - Ein Sommer in der Bredouille
Sommerhäuser
2016 Die Hände meiner Mutter
2014 Bornholmská ulice (TV film)
2013 Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám (TV film)
Schwestern
Sputnik
2012 Dva životy
2011 Konečná uprostřed cesty
Mandy will ans Meer (TV film)
Unten Mitte Kinn (TV film)
Wintertochter
2010 Bloch - Verfolgt (TV film)
2008 Narrenspiel
Sedmé nebe
2005 Willenbrock
2004 Land's End (TV film)
Oegeln (studentský film)
Saniyes Lust (TV film)
2002 Hundsköpfe
2000 Die Polizistin (TV film)
1998 Místo činu - Money! Money! (TV film)
1991 Lord Hansi
Scheusal
1990 Die Generalin seiner Majestät (TV film)
Die Übergangsgesellschaft (divadelní záznam)
König Phantasios (TV film)
1989 Eine Frau für drei
Grüne Hochzeit
Polizeiruf 110 - Drei Flaschen Tokajer (TV film)
1988 Die verzauberten Brüder (TV film)
Ich liebe dich - April! April!
Stunde der Wahrheit (TV film)
Vater gesucht (TV film)
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
Jan Oppen (TV film)
1985 Der verzauberte Weihnachtsmann (TV film)
1984 Drei Schwestern (divadelní záznam)
Miluju Viktora (TV film)
1983 Ostrov labutí
1981 Kdyby země nebyla kulatá...
Občanská záruka na jeden rok
1980 Glück im Hinterhaus
1979 Irrer Duft von frischem Heu, Ein
1978 Ein Kolumbus auf der Havel (TV film)
Polizeiruf 110 - Schuldig (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Unterwegs nach Atlantis
1976 Ein altes Modell (TV film)
Man nennt mich jetzt Mimi... (TV film)
1975 Heute ist Freitag (TV film)
Jenny (TV film)
Případ beze svědků (TV film)
1974 Nackte Mann auf dem Sportplatz, Der
1972 Juliána
1971 Junger Mann (TV film)
Zeitgenossen
1970 Fiete Stein (TV film)
Netzwerk
Weil ich dich liebe
1969 Seine Hoheit, Genosse Prinz
1967 Frau Venus und ihr Teufel

TV seriály

2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1995 Kanzlei Bürger (TV seriál)
1975 Broddi (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

TV pořady

2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace