foto

Leslie Feist

  • nar. 13.2.1976 (43 let)
    Amherst, Nova Scotia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mupeti
2010 Ivory Tower
This Movie Is Broken
2009 Water, The

Dokumentární

2018 Shut Up and Play the Piano
2017 Tower of Song: A Memorial Tribute to Leonard Cohen (koncert)
2010 Burning Ice

TV pořady

2008 A Colbert Christmas: The Greatest Gift of All! (TV pořad)
Grammy Awards 2008 (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace