foto

Philip John

  • nar. Newport, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Moon Dogs
2010 Novinářka Amy (TV film)
2007 Wedding Belles (TV film)
2006 Seven Second Delay (TV film)
2003 Dose (TV film)
2001 Sister Lulu
1999 Suckerfish

TV seriály

2019 Cloak & Dagger (TV seriál)
Level Up (S02E10)
2018 Iron Fist (TV seriál)
The Dragon Dies at Dawn (S02E06)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Art of War (S03E06)
The Sins of the Father (S03E05)
2017 Bang (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (6)
The Halcyon (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
2016 Cizinka (TV seriál)
Vážka v Jantaru (S02E13)
Poslední příležitost (S02E12)
Střetnutí u Prestonpans (S02E10)
další epizody (4)
2015 Spotless (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 4 (S06E04)
Epizoda 3 (S06E03)
2014 Bez hranic (TV seriál)
Everybody Will Know (S02E04)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
2013 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Cena za lidskost (TV seriál)
Pie and Prejudice (S05E03)
Sticks and Rope (S05E02)
The Trinity (S05E01)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
The War Child (S04E08)
Hold the Front Page (S04E05)
The Graveyard Shift (S04E03)
další epizody (5)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
Daddy Ghoul (S03E06)
The Longest Day (S03E05)
Type 4 (S03E03)
2010 Material Girl (TV seriál)
2009 Svengali (TV seriál)
Ashes to Ashes (TV seriál)
Truth Canal (S02E06)
Blood Staines (S02E05)
2008 Milenky (TV seriál)
2006 Sinchronicity (TV seriál)
Sugar Rush (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (5)
2005 Distant Shores (TV seriál)
2004 Chosen (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Spine Chillers (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1990 Wales Playhouse (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace