foto

Piero Schivazappa

  • nar. 14.4.1935 (84 let)
    Colorno, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Amore americano, Un (TV film)
1985 Slečna na noc
1982 Eroe del nostro tempo, Un (TV film)
1975 Miliónová nevěsta
1971 Incontro
1969 Femina ridens

TV seriály

1990 Un enfant dans la tourmente (TV seriál)
1986 Mino (TV seriál)
1983 Quer pasticciaccio brutto de via Merulana (TV seriál)
1976 Dov'è Anna (TV seriál)
1973 Vino e pane (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Amore americano, Un (TV film)
1985 Slečna na noc
1982 Eroe del nostro tempo, Un (TV film)
1975 Miliónová nevěsta
1971 Incontro
1969 Femina ridens

TV seriály

1990 Un enfant dans la tourmente (TV seriál)
1988 Festa di Capodanno (TV seriál)
1983 Quer pasticciaccio brutto de via Merulana (TV seriál)
1976 Dov'è Anna (TV seriál)
1974 Processo al generale Baratieri per la sconfitta di Adua (TV seriál)
1973 Vino e pane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky