foto

Michael Krass

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Frankensteinova armáda
1999 Choču v ťjurmu
Němý svědek
1992 Van Gogh's Ear
1990 Gabriel's Surprise
Na křídlech slávy
1989 Murder Story

TV seriály

2020 Vliegende Hollanders (TV seriál)
2017 Tajemství Hunterových (TV seriál)
2014 Bluf (TV seriál)
2012 Beatrix, Oranje onder Vuur (TV seriál)
Dokter Deen (TV seriál)
2010 Bernhard, Schavuit van Oranje (TV seriál)
Den Uyl en de affaire Lockheed (TV seriál)
2006 Juliana, prinses van oranje (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Dokumentární

2015 Přežití v Serengeti (TV film) - vyp.

Kostymérská filmografie

Filmy

2000 Hamlet (TV film)
1987 FDR: A One Man Show (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2004 Cowboys in Kosovo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky