foto

Arthur Marks

  • nar. 2.8.1927
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 13.11.2019 (92 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1976 J.D.'s Revenge
The Monkey Hu$tle
1975 Friday Foster
1973 Detroit Heat

TV seriály

1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 Bonnie's Kids
Roommates, The

TV seriály

1977 CHiPs (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1979 Eros Perversion

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky