foto

Bruce Kessler

  • nar. 23.3.1936 (82 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1978 Cruise Into Terror (TV film)
Smrtící měsíc (TV film)
Two-Five, The (TV film)
1977 Murder in Peyton Place (TV film)
1971 Simon, King of the Witches
1969 The Gay Deceivers
1968 Andělé z pekel
Killers Three

TV seriály

1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Disney Presents The 100 Lives of Black Jack Savage (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Piráti (S02E15)
1986 Our House (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
The Master (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Rabbit Who Ate Las Vegas (S01E06)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Chicago Story (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
Freebie and the Bean (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
California Fever (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Code R (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)

Dokumentární

1962 Sound of Speed, The

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 Crash Science (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace