foto

Christopher Timothy

  • nar. 14.10.1940 (79 let)
    Bala, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Eskimo Nell
1972 Pás cudnosti
1970 Jaro a portské víno
The Mind Of Mr Soames
1969 Alfréd Veliký
Julius Caesar (TV film)
Nováčci
1967 Here We Go Round the Mulberry Bush
Long After Summer (TV film)
Much Ado About Nothing (TV film)
1965 Othello
1957 Doktor hledá místo

TV seriály

2011 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Divoká spravedlnost (S05E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1990 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Brotherly Love (S07E13)
Promises to Keep (S07E12)
Hampered (S07E11)
další epizody (13)
1989 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
The Best Time (S06E12)
The Rough and the Smooth (S06E11)
In Whom We Trust (S06E10)
další epizody (12)
1988 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Two of a Kind (S05E12)
The Jackpot (S05E11)
The Female of the Species (S05E10)
další epizody (22)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Take Three Women (TV seriál)
1980 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Big Steps and Little 'Uns (S03E14)
Will to Live (S03E13)
Matters of Life and Death (S03E12)
další epizody (13)
1979 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Plenty to Grouse About (S03E01)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Merry Gentlemen (S02E14)
A Dog's Life (S02E13)
Pups, Pigs and Pickle (S02E12)
další epizody (27)
1977 Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 Murder Must Advertise (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Upper Crusts, The (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1971 6 Dates with Barker (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Menace (TV seriál)
UFO (TV seriál)
The Psychobombs (E12)
1969 Hark at Barker (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
World in Ferment (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

2018 Vintage Roads (TV seriál)
1993 James Herriot's Yorkshire: The Film

Režijní filmografie

TV seriály

2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2015 Veterinář z Yorkshiru (TV pořad)
1981 Punchlines! (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky