foto

Ladislav Ladomirjak

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Léto s gentlemanem
2018 A. I. Dobrijanskij (divadelní záznam)
2011 Goralské rozprávky

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Mŕtvy muž v poli (E03)
Susedia (TV seriál)
Mafia (S04E23)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace