foto

Ambrosia Kelley

  • nar. 4.10.1995 (24 let)
    Corpus Christi, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Stacy's Mom
2007 Společné Vánoce
2004 Kill Bill 2
With It
2003 Kill Bill
2002 Astronauts (TV film)

TV seriály

2012 Jak být za hvězdu (TV seriál)
2002 Half & Half (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Cukrová vata (S01E06)
2001 The Zeta Project (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)

Dokumentární

2003 KidSmartz

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky