foto

Dominik Scherrer

  • nar. 1967
    Curych, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Inspektor se vrací (TV film)
2011 Sbohem Berlíne (TV film)
2010 Slečna Marplová: Modrá pelargonie (TV film)
Slečna Marplová: Plavý kůň (TV film)
Slečna Marplová: Rozbité zrcadlo (TV film)
Slečna Marplová: Tajemství Chimneys (TV film)
2009 Slečna Marplová: Kapsa plná žita (TV film)
Slečna Marplová: Proč nepožádali Evanse? (TV film)
Slečna Marplová: Smysluplná vražda (TV film)
U Be Dead (TV film)
2008 Dobrý den, smutku
Slečna Marplová: Vraždit je snadné (TV film)
2007 George Gently (TV film)
Life Line (TV film)
Slečna Marplová: Nemesis (TV film)
Slečna Marplová: Nultá hodina (TV film)
Slečna Marplová: V hotelu Bertram (TV film)
Slečna Marplová: Zkouška neviny (TV film)
Two Families
2006 Drákulův polibek (TV film)
If I Had You (TV film)
Scény z partnerského života
Slečna Marplová: Cukání v palci (TV film)
Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku (TV film)
Slečna Marplová: Sittafordská záhada (TV film)
Slečna Marplová: Zapomenutá vražda (TV film)
Truth, The
2002 Altra donna, L' (TV film)
Honeytrap, The
2000 Devět životů Tomase Katze
1999 In principio erano le mutande
1998 Alenka v zemi za zrcadlem (TV film)
Appetite
Near the Center

TV seriály

2016 One of Us (TV seriál)
The Collection (TV seriál)
The Offer (E08)
The Betrayal (E07)
The Weekend (E06)
další epizody (8)
The Missing (TV seriál)
The Mountain (S02E08)
Saint John (S02E06)
Das Vergessen (S02E05)
další epizody (7)
Ripper Street (TV seriál)
Occurrence Reports (S05E06)
A Last Good Act (S05E05)
The Dreaming Dead (S05E04)
další epizody (12)
2014 The Missing (TV seriál)
Till Death (S01E08)
Return to Eden (S01E07)
Concrete (S01E06)
další epizody (8)
Ripper Street (TV seriál)
The Peace of Edmund Reid (S03E08)
Live Free, Live True (S03E07)
The Incontrovertible Truth (S03E06)
další epizody (8)
2013 Ripper Street (TV seriál)
Our Betrayal: Part 2 (S02E08)
Our Betrayal: Part 1 (S02E07)
A Stronger Loving World (S02E06)
další epizody (8)
2012 Ripper Street (TV seriál)
What Use Our Work? (S01E08)
A Man of My Company (S01E07)
Tournament of Shadows (S01E06)
další epizody (8)
2011 Monroe (TV seriál)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
2005 Jericho (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
Ohlášená vražda (S01E04)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vlak z Paddingtonu (S01E03)
Vražda na faře (S01E02)
Mrtvola v knihovně (S01E01)

Dokumentární

2003 Footprints (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Hell for Leather

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Hell for Leather

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace