foto

Jacob Derwig

  • nar. 15.6.1969 (50 let)
    Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Het Irritante Eiland (TV film)
2017 Bankier van het verzet
2015 Publieke werken
2013 Večeře
Wolf
2012 Alles is familie
2008 Tiramisu
2007 Sextet
2005 Offers (TV film)
2003 Grimm
Langs de grote weg (TV film)
2002 Tiramisu
Wachten op Harold
2001 Hotel Paraiso
Îles flottantes
2000 Lek
1999 Papa's kleine Meid
1998 Temmink: The Ultimate Fight
1996 Šaty
1994 Coma (TV film)

TV seriály

2017 Klem (TV seriál)
2014 De deal (TV seriál)
2013 Doris (TV seriál)
2010 In therapie (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
Vloer op, De (TV seriál)
2001 De acteurs (TV seriál)
2000 Bij ons in de Jordaan (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)

Dokumentární

2012 Alles Moet Nieuw - Piet Zwart - vyp.
1996 De ruslui

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky