foto

Line Kruse

  • nar. 3.8.1975 (43 let)
    Frederiksværk, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Svatba mezi citróny
2011 Noget i luften
2010 Rodina
2009 Simon & Malou
2006 Nebezpečně výbušná trhavina
2003 Baby
Řezníci
2001 Et rigtigt menneske
1999 Mifune
V Číně jedí psy
1996 Davids bog
Mørkeleg
1995 Operace Kobra
1994 Krummerne 3 - Fars gode idé
1992 Drobánkovi 2
Ruské Pizza Blues
1991 Drobánkovi
1989 Retfærdighedens rytter
1988 Eminy stíny

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (20)
2012 Rita (TV seriál)
Moderen (S01E08)
Prinsessen (S01E07)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Utopie 1/2 (E03)
2003 Pohádky Hanse Christiana Andersena (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)
1996 Krummernes Jul (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace