foto

Scott L. Schwartz

  • nar. Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jessica Frost
2017 Garlic & Gunpowder
2016 Better Criminal
2013 Betrayal
Inventing Adam
2012 Measure
2010 Cesta do hlubin země Prométhea (TV film)
Changing Hands
Daddy's Home
For Christ's Sake
Naslouchej svému srdci
Predátor X
Sinners, The
Souboj s podsvětím
2009 Lost in the Woods
2007 Cain and Abel
Dannyho parťáci 3
ELI
Velkej biják
What We Do Is Secret
2006 Blood Ranch
Vagabond
2005 Daydream Believer
Finty Dicka a Jane
2004 Dannyho parťáci 2
Max Havoc: Dračí kletba
Starsky & Hutch
2003 Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech (TV film)
Ztracený poklad
2002 Král Škorpión
Spider-Man
2001 Carman: The Champion
Dannyho parťáci
Jedinečný
Southlander: Diary of a Desperate Musician
Supersvůdníci
2000 Black Rose, The
Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
Just Sue Me
Lost in Oz (TV film)
Mise pomsty
Mrtvý bod
1999 Jackie's Back! (TV film)
P.U.N.K.S.
Poslední plavba
Vyhnanec
Věštec
1998 Centurion Force
Misadventures of James Spawn, The
1997 Dilema
High Voltage
Tajný agent Jack T.
Vetřelec 007
1996 Lone Tiger
1995 Bojovník
Past
1994 Dangerous Waters
Silent Fury
Zpět v akci
1993 Terminal USA
1991 For Parents Only
Shock 'Em Dead

TV seriály

2012 Not Now John (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Oblačno, místy vraždy (S05E02)
2011 Young & Rebellious, The (TV seriál)
2009 Ctrl (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Benvenuti Family, The (TV seriál)
Human Giant (TV seriál)
2005 Menciův svět (TV seriál)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hraniční pásmo (S04E04)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
The Tick (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Changing Hands

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace