foto

Jiří Šebánek

  • nar. 8.2.1930
    Trutnov, Československo
  • zem. 4.4.2007 (77 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Stůj, nebo se netrefím!
1990 Bábätko v továrni
1989 Volná noha
1983 Škatule, škatule, hejbejte se (TV film)
1979 Dům pro Helenu (TV film)
1978 Herecká dráha (TV film)
1977 Parádní číslo (TV film)

TV seriály

1995 Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV seriál)
Na ostrově (S03E13)
Návštěva z vesmíru (S03E12)
Ve službách vědy (S03E11)
další epizody (13)
1985 Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV seriál)
U moře (S02E13)
Bez klobouku (S02E12)
Na diskotéce (S02E11)
další epizody (13)
1981 Škola za školou (TV seriál)
1979 Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV seriál)
Na koncertě (S01E13)
Na výletě (S01E12)
Ve škole sportu (S01E11)
další epizody (13)

TV pořady

1999 Salón Cimrman (TV pořad)
1992 Chcete mě? (TV pořad)

Host

TV pořady

1999 Salón Cimrman (TV pořad)