foto

Ronja Forcher

  • nar. 1996
    Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Bergdoktor - Wunschkind (TV film)
2012 Der Bergdoktor - Virus (TV film)
2008 Afrika im Herzen (TV film)
Hotel snů: Karibik (TV film)
2007 Afrika v srdci (TV film)
Der Ruf der Berge - Schatten der Vergangenheit (TV film)
2006 Folge deinem Herzen (TV film)
2005 Die Geierwally (TV film)

TV seriály

2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
2006 V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky