foto

Peter Sämann

  • nar. 18.10.1947 (72 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Komisař Costa: Smrt v kuchyni (TV film)
Rodinné záležitosti (TV film)
2011 Alpská klinika: Záležitost srdce (TV film)
Der Winzerkrieg (TV film)
2010 Alpská klinika: Lék jménem láska (TV film)
Láska přichází o Vánocích (TV film)
2009 Domeček z karet (TV film)
2008 Afrika im Herzen (TV film)
Der indische Ring (TV film)
2007 Afrika v srdci (TV film)
Die Erntehelferin (TV film)
2006 Folge deinem Herzen (TV film)
Kurhotel Alpenglück (TV film)
2005 Die Geierwally (TV film)
2003 Místo činu - Smrtící suvenýry (TV film)
2001 Místo činu: Elvis žije (TV film)
Místo činu: Špatná krev (TV film)
1997 Fröhlich geschieden (TV film)
Straße nach Istanbul, Die (TV film)
1989 Letzte Sommer, Der (TV film)
Tatort - Geld für den Griechen (TV film)
1985 Morgengrauen (TV film)
1984 Game Over (TV film)
1978 Man wird ja noch fragen dürfen (TV film)
Pariser Kommune, Die (TV film)

TV seriály

2012 Lilly Schönauer (TV seriál)
Láska na druhý pohled (E12)
2011 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Der Fluch der bösen Tat (E09)
Volební kampaň (E07)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Schicksalswege (E08)
2009 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrtící růže (E04)
2008 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrt v dubovém lese (E02)
V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (E01)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Der Vaterschaftstest (E04)
Aus heiterem Himmel (E03)
V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
2006 Venkovská lékařka (TV seriál)
Diagnose Tollwut (E02)
V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
Die Landärztin (E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Freiheit (S01E26)
Beugehaft (S01E25)
Abschiede (S01E24)
další epizody (7)
1997 Duell zu dritt (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1988 D.O.R.F. (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
Die Landärztin (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky