foto

Otto Retzer

  • nar. 13.9.1945 (75 let)
    Lölling, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2021 Sport bez granic
2013 Der Ruf der Pferde (TV film)
2012 Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
2003 Alles Glück dieser Erde (TV film)
2002 Hochwürden wird Papa (TV film)
1999 Die blaue Kanone (TV film)
1998 Fröhliche Chaoten (TV film)
1997 Die Superbullen (TV film)
1996 Drei in fremden Betten (TV film)
Drei in fremden Kissen (TV film)
Hochwürdens Ärger mit dem Paradies (TV film)
1995 Der schwarze Fluch - Tödliche Leidenschaften (TV film)
Ein Richter zum Küssen (TV film)
Tierärztin Christine II: Die Versuchung (TV film)
1993 Das Paradies am Ende der Berge (TV film)
Ein Schloss am Wörthersee - Sommerkapriolen (TV film)
Hochwürden erbt das Paradies (TV film)
Honba za modrým diamantem (TV film)
Tierärztin Christine (TV film)
1988 Starke Zeiten
1984 Bei Anruf Liebe
Her mit den kleinen Schweinchen
1983 Babystrich im Sperrbezirk

TV seriály

2013 Hotel snů (TV seriál)
Myanmar (E19)
2012 Hotel snů (TV seriál)
Brazílie (E18)
Vietnam (E17)
2011 Hotel snů (TV seriál)
Tobago (E16)
Maledivy (E15)
2010 Hotel snů (TV seriál)
Srí Lanka (E14)
Chiang Mai (E13)
2009 Hotel snů (TV seriál)
Kapské město (E12)
Malajsie (E11)
2008 Hotel snů (TV seriál)
Čína (E10)
Karibik (E09)
2007 Hotel snů (TV seriál)
Jižní Afrika (E07)
2006 Hotel snů (TV seriál)
Indie (E06)
Seychely (E05)
2005 Hotel snů (TV seriál)
Bali (E03)
Pašák (TV seriál)
Bezesné noci (S05E02)
Špinavý kšeft (S05E01)
2004 Hotel snů (TV seriál)
Thajsko (E01)
2003 Pašák (TV seriál)
Mord im Zoo (S04E02)
Engel: Retter der Senioren (S04E01)
2002 Pašák (TV seriál)
S.O.S. Maria (S03E02)
Eine Frage der Ehre (S03E01)
2001 Pašák (TV seriál)
Vater gesucht (S02E02)
Alles für die Katz (S02E01)
2000 Pašák (TV seriál)
In bester Gesellschaft (S01E02)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)

Dokumentární

2019 Happy End am Wörthersee (TV film)
2018 Harald Juhnke - eine Legende. Unvergessen. (TV film)
Helmut Fischer - eine Legende. Unvergessen. (TV film)
Peter Alexander – Eine Legende. Unvergessen. (TV film)
Thomas Gottschalk - eine Legende. (TV film)
2017 Jedermann liebt Karli Spiehs (TV film)
Udo Jürgens – eine Legende. Unvergessen. (TV film)
2016 Roy Black. Eine Legende, unvergessen (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Peter Kraus Gala (TV film)
2015 Vor. Seit. Schluss!
1999 Ein Herz wird wieder jung
1993 Das Paradies am Ende der Berge (TV film)
Ein Schloss am Wörthersee - Sommerkapriolen (TV film)
1992 Immer Ärger mit Nicole
1990 Carmen on Ice (TV film)
Žena jménem Harry
1989 Opravdoví muži nejedí gumové medvídky
1988 Starke Zeiten
Trouble im Penthouse (TV film)
1987 Žolík
1986 Geld oder Leber!
Kunyonga - Mord in Afrika
1985 Drei und eine halbe Portion
1984 Bei Anruf Liebe
Dva nosáči tankují super
Her mit den kleinen Schweinchen
Maminko, jen žádnou paniku
Schulmädchen '84
1983 Babystrich im Sperrbezirk
Dva supernosáči
Hon za sukněmi na Kilimandžáru
Sunshine Reggae auf Ibiza
1982 Bláznivé dobrodružství v džungli
Dicker Hund, Ein
Dva nosáči a rádio
1981 12 Švédek v Africe
C.O.D.
Die Säge des Todes
Kaktus ist kein Lutschbonbon, Ein
Sadomanía (el infierno de la pasión)
1980 Zärtlich, aber frech wie Oskar
1979 Schulmädchen vom Treffpunkt Zoo, Die
Sunnyboy und Sugarbaby
1978 Ostrov tisíce radostí
Popkorn a jahodová zmrzlina
Tři švédky v Tyrolích 2
Za letní noci
1977 Tři Švédky v Tyrolích
Vanessa
1975 Das verrückteste Auto der Welt
1973 Blau blüht der Enzian
Crazy - total verrückt
Was Schulmädchen verschweigen
1972 Mensch, ärgere dich nicht
1971 Kompanie der Knallköppe

TV seriály

2007 Hotel snů (TV seriál)
Jižní Afrika (E07)
2000 Pašák (TV seriál)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)

Dokumentární

2020 Otto Retzer - Der Film meines Lebens (TV film)
2019 Happy End am Wörthersee (TV film) - mod.
2018 Harald Juhnke - eine Legende. Unvergessen. (TV film) - mod.
Helmut Fischer - eine Legende. Unvergessen. (TV film) - mod.
Thomas Gottschalk - eine Legende. (TV film) - mod.
2017 Otto Schenk: Porträt eines Unermüdlichen (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2000 Pašák (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
2016 Sehr witzig!? (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2008 Open House (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky