foto

Misty Upham

  • nar. 6.7.1982
    Kalispell, Montana, USA
  • zem. 16.10.2014 (32 let)
    Auburn, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Crawlspace
2014 Dort
2013 Blízko od sebe
Jimmy P.
2012 Nespoutaný Django
2011 Mascots
2010 Dry Land, The
2008 Zamrzlá řeka
2006 Poslední den na obzoru
2003 Společná řeč (TV film)
Strážce snů
2002 Rudé kůže
Skinwalkers (TV film)

TV seriály

2006 Velká láska (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace