foto

Misty Upham

  • nar. 6.7.1982
    Kalispell, Montana, USA
  • zem. 16.10.2014 (32 let)
    Auburn, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 V domě
2014 Dort
2013 Blízko od sebe
Jimmy P.
Without Fire
2012 Nespoutaný Django
2011 Mascots
2010 The Dry Land
2008 Zamrzlá řeka
2006 Poslední den na obzoru
2003 Společná řeč (TV film)
Strážce snů
2002 Rudé kůže
Skinwalkers (TV film)

TV seriály

2010 Velká láska (TV seriál)
Konec světa (S04E09)
Podivní spojenci (S04E03)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 The 87th Annual Academy Awards (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky