foto

Jules Munshin

  • nar. 22.2.1915
    New York City, New York, USA
  • zem. 19.2.1970 (54 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Genius
1968 Kiss Me Kate (TV film)
1967 Monkeys, Go Home!
1964 Wild and Wonderful
1960 Emperor's Clothes, The (TV film)
1957 Hedvábné punčochy
Ten Thousand Bedrooms
1951 Monte Carlo Baby
1949 Láska s potížemi
That Midnight Kiss
Ve městě
1948 Velikonoční přehlídka

TV seriály

1966 That Girl (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1966 The John Gary Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky