foto

Liron Levo

  • nar. 22.1.1972 (45 let)
    Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Amor
Namal baiyt
2015 Herbe Mischung (TV film)
Septembers of Shiraz
2013 Cannon Fodder
2011 David & Kamal
Session
Tady to musí být
2010 Andante
Kavod (Honor)
Miral
Srak Srak
2009 Kirot
2008 Maftir
Syndrome de Jerusalem, Le
2007 Stažení
Strangers
2006 Boj o Jeruzalém
Ofsajd
2005 Free Zone
Mnichov
2003 Zápletka
2002 Kedma
11'09''01
2000 Kipur
1999 Kód Omega
Nekama Yehudit

TV seriály

2009 Neshot HaTayasim (TV seriál)
2008 Revivre (TV seriál)
2006 Parashat Ha-Shavua (TV seriál)
2003 Ahava Me'ever Lapina (TV seriál)
Knafayim (TV seriál)
1998 Chalomot Ne'urim (TV seriál)
Zbeng (TV seriál)

Dokumentární

2001 Boží syn (TV seriál)
Jesus: The Complete Story (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace