foto

Patricia Hodge

  • nar. 29.9.1946 (73 let)
    Cleethorpes, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Surviving Christmas with the Relatives
2013 N-Day
2012 In Love with Coward (TV film)
2009 Jam
2007 Maxwell (TV film)
2006 Slečna Marplová: Sittafordská záhada (TV film)
2002 The Falklands Play (TV film)
Tři sestry a jeden pohřeb
1999 People's Passion, The (TV film)
1998 Druhá šance pro lásku
Pražský duet
1997 Moonstone, The (TV film)
1996 Muž v hlavní roli
1992 The Cloning of Joanna May (TV film)
1990 Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1989 Shell Seekers, The (TV film)
Vyděrač (TV film)
1988 Malý detektiv
Thieves in the Night (TV film)
Západ slunce
1987 The Death of the Heart (TV film)
1986 Hud
1985 Behind Enemy Lines (TV film)
Dust to Dust (TV film)
1983 Zrada
1981 Charlotte
Riding High
1980 Rumpole's Return (TV film)
Sloní muž
1978 Jacob Two-Two Meets the Hooded Fang
One and Only Phyllis Dixey, The (TV film)
Rosie Dixon - Night Nurse
Waterloo Bridge Handicap, The
1977 Disappearance, The
1975 Obnažený státní úředník (TV film)
The Girls of Slender Means (TV film)

TV seriály

2019 Four Weddings and a Funeral (TV seriál)
The Winner Takes It All (E04)
2018 Skandál po anglicku (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
2014 Miranda (TV seriál)
Opona padá (S04E02)
Říkám ano, ale komu? (S04E01)
2013 Miranda (TV seriál)
Pouto nejsilnější (S03E06)
Tři kouzelná slůvka (S03E05)
Je Regret Ničevó (S03E04)
další epizody (5)
Hercule Poirot (TV seriál)
Velká čtyřka (S13E02)
2012 Miranda (TV seriál)
Švenk, nic víc (S03E01)
2010 Miranda (TV seriál)
Dokonalé Vánoce (S02E06)
Chovej se normálně (S02E05)
Klesám níž (S02E04)
další epizody (6)
2009 Miranda (TV seriál)
Pes (S01E06)
Výmluva (S01E05)
Dovolená (S01E04)
další epizody (6)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Sweet Medicine (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1996 Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1991 Rich Tea and Sympathy (TV seriál)
1989 Victoria Wood (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Life and Loves of a She-Devil, The (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Druhá skvrna (S01E04)
Robin Hood (TV seriál)
Uchazeč (S03E09)
1985 Screen Two (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Holding the Fort (TV seriál)
The Other 'Arf (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Podezření (S04E04)
1978 Disraeli (TV seriál)
Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)

Dokumentární

2018 Sam Spiegel: Conquering Hollywood

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky