foto

Andrew Kraulis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tajný život Marilyn Monroe (TV film)
2012 Dávné tajemství
2010 Nexus
2006 Cheaters' Club (TV film)
2004 Cizinec u dveří (TV film)
2001 Vražda mezi přáteli (TV film)
Úplné odhalení
2000 Generál (TV film)
Lebky
Na nejisté půdě (TV film)
Velmi nebezpečné známosti 2
Vražda v dámském klubu (TV film)
1999 Dotyk naděje (TV film)

TV seriály

2014 Městečko Haven (TV seriál)
Zase ta záměna - 2. část (S05E06)
Zase ta záměna - 1. část (S05E05)
2013 Kráska a zvíře (TV seriál)
Trust No One (S01E13)
Rookie Blue (TV seriál)
Návrat domů (S04E02)
2010 The Bridge (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Sacrifices (S04E02)
1998 Power Play (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace