foto

Dana Gourrier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cagney and Lacey (TV film)
The Domestics
2017 Heart, Baby
Na doraz
Stejně tak jiný jako já
The Good Time Girls
2015 Cena moci
Maggie
Osm hrozných
2014 Dermaphoria
2013 Christmas on the Bayou (TV film)
Komorník
Nezapomeň na lásku (TV film)
Z ulice na green
Zlomené město
2012 Duchotřesení (TV film)
Jedna mezi oči
Nespoutaný Django
2011 Worst. Prom. Ever. (TV film)
Úkryt (TV film)

TV seriály

2018 Califia and the Timeless Sentries (TV seriál)
GLOW (TV seriál)
Mother of All Matches (S02E04)
2017 The Arrangement (TV seriál)
The New Narrative (S01E10)
Sins (S01E09)
2016 StartUp (TV seriál)
Bootstrapped (S01E06)
Počtyřech (TV seriál)
For the Kids (S02E08)
The Sand Situation (S02E07)
Everybody Is Grownups (S02E02)
Superstore (TV seriál)
Dog Adoption Day (S02E05)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Landing (E10)
Abort (E08)
Protocol (E02)
2014 Red Band Society (TV seriál)
Ergo Ego (E06)
Pilot (E01)
Temný případ (TV seriál)
Strašidelné domy (S01E06)
Tajný osud veškerého života (S01E05)
Kdo chce kam (S01E04)
další epizody (6)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Hlava (S03E09)
Hoř, babo, hoř! (S03E05)
Žertíky s nemrtvými (S03E04)
další epizody (5)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2011 Treme (TV seriál)
Jako déšť (S02E06)
Na sestupu (S02E03)
2010 Memphis Beat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace