foto

Luana Anders

  • nar. 12.5.1938
    New York City, New York, USA
  • zem. 21.7.1996 (58 let)
    Mar Vista, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Cannes Man
1996 American Strays
1995 Divoký Bill
1994 Anděl s břitvou
1993 Doppelganger
Není úniku
Srdce a duše
1992 In My Daughter's Name (TV film)
Srdce v plamenech (TV film)
1991 Vyměněné osudy (TV film)
1990 Dva Jakeové
1989 Šibeniční lhůta
1988 Nemůžeš uspěchat lásku
1985 Filmový sen
1984 Irreconcilable Differences
1982 Personal Best
1981 One from the Heart
1980 Board and Care
1979 Suicide's Wife, The (TV film)
1978 Utečeme na jih
1976 Zastavení na Missouri
1975 Šampón
1973 Poslední eskorta
Syndrom vraha
1972 Evil Roy Slade (TV film)
Když legendy umírají
Uzenáčova chýše
1971 Manipulator, The
1969 Bezstarostná jízda
Toho chladného dne v parku
1968 How Sweet It Is!
1967 El magnifico extranjero
Games
Trip
1966 Mondo Keyhole
1964 Sex and the College Girl
1963 Dementia 13
The Young Racers
1961 Jáma a kyvadlo
Night Tide
1959 The FBI Story
1958 Life Begins at 17
The Man Who Died Twice
The Notorious Mr. Monks
1957 Reform School Girl

TV seriály

1984 Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1978 The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 Rosetti and Ryan (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Firehouse (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
The Guests (S01E26)
1963 The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace