foto

Alex House

  • nar. 11.12.1986 (33 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sebastian
Todd and the Book of Pure Evil: The End of the End
2016 Total Frat Movie
2011 Long Branch
2008 Nonsense Revolution
Ženská msta (TV film)
2003 Betrayed (TV film)
2001 Životní jistoty
2000 Harlanská válka (TV film)

TV seriály

2020 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Parker in the Rye (S13E10)
2012 Kurýr (TV seriál)
Ruku na to (S01E07)
Rookie Blue (TV seriál)
Těžko uvěřit (S03E07)
Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Black Tie Showdown (S02E13)
The Toddyssey (S02E12)
B.Y.O.B.O.P.E. (S02E11)
další epizody (7)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Paid in Full (S01E10)
Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Fisting Fantasy (S02E06)
Jungle Fever (S02E05)
Simply the Beast (S02E04)
další epizody (6)
2010 Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
A Farewell to Curtis' Arm (S01E13)
Checkmate (S01E12)
The Phantom of Crowley High (S01E11)
další epizody (13)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Zápisník (S01E11)
2005 Jana a drak (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Věčný život: 1. část (S03E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky