foto

Anthony Azizi

  • nar. 1969
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Armed Response
Revival!
2016 Jimmy Vestvood: Amerikan Hero
2015 Rita Mahtoubian Is Not A Terrorist
Septembers of Shiraz
2014 Guardian Angel
2013 Always Faithful
2012 Guns, Girls and Gambling
Rozdvojená mysl (TV film)
2011 Kazatel
Transformers 3
2008 AmericanEast
Oko dravce
2007 Soukromá válka pana Wilsona
2006 Sebevrazi - Love story z onoho světa
2004 EMR
2002 Phobic
Tequila Express
2001 Hadí stisk
Princezna a námořník (TV film)
Supersvůdníci
Ztracený prapor (TV film)
1999 Desert Son
Tři králové
1997 Bláznivé manévry
Vidláci

TV seriály

2018 Tady a teď (TV seriál)
It's Here (E10)
Dream Logic (E09)
Yes (E08)
další epizody (4)
2017 Poslední loď (TV seriál)
Feast (S04E07)
Nostos (S04E04)
Bread and Circuses (S04E03)
další epizody (4)
Vražedná práva (TV seriál)
It's for the Greater Good (S04E03)
Černá listina (TV seriál)
Lipet's Seafood Company (No. 111) (S04E09)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zákon gangu (TV seriál)
Poenitentia (S06E03)
Straw (S06E01)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rekrut (S04E02)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Policistka na odstřel (S01E09)
Single Ladies (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Food for Thought (S07E19)
2010 Gigantic (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Reunion Job (S03E02)
Ztraceni (TV seriál)
Zásilka (S06E10)
Západ Slunce (S06E06)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nevinné oběti (S01E13)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Útěk z vězení (TV seriál)
Špatná matka (S04E19)
Versus (S04E18)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Delorean (S02E10)
Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 2. část (S04E13)
Není nad to být doma: 1. část (S04E12)
Chata uprostřed džungle (S04E11)
další epizody (5)
2007 Head Case (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Manželská vražda (S05E21)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Poučné lekce (S02E10)
V utajení (TV seriál)
School (S02E06)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Umění sabotáže (S03E05)
Jako dřív (S03E04)
2005 První prezidentka (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S04E16)
Day 4: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S04E15)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
All In (S03E14)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Návraty domů (S05E02)
2003 Dragnet (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Breaking News (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S02E08)
Day 2: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S02E07)
JAG (TV seriál)
Od hlavy k patě (S07E15)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Modrý kód (S02E13)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace