foto

Belladonna

  • nar. 21.5.1981 (37 let)
    Biloxi, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michelle Anne Sinclair se narodila v Biloxi 21. května 1987, ve státě Mississippi, jako jedna ze sedmi dětí v rodině s německými, skotskými a Cherokee předky. První polibek zažila ve dvanácti letech, ve třinácti měla své první tetování a ve čtrnácti letech zažila svůj první pohlavní styk. Byla vychovávána v mormonské víře a ve věku patnácti let se odloučila od rodičů a později i zanechala střední školy. Krátkou dobu pobývala i ve státě Utah. Předtím, než se dostala do pornobranže pracovala i pod značkami jako 7-11, Victoria's Secret a Subway.

Díky svým přátelům v Utahu se seznámila s manažerem pracujícím v pornografickém průmyslu a později se přestěhovala do Los Angeles. Krátce po osmnáctém roku začala pracovat jako tanečnice ve striptýzovém klubu v Solt Lake City a díky jejíc kamarádce, která ji řekla, že by mohla vydělávat více peněz jako herečka v erotickém průmyslu, se přestěhovala do Los Angeles. Její debut proběhl ve snímku Real Sex Machine - tam byla i zároveň její první anální scéna, mimo to i ve snímku měla močit na jiného herce. Od té doby se objevila na více jak 300 snímcích jako Service Animals 6 & 7, She-Male Domination Nation, Bella Loves Jenna, My Ass Is Haunted, Weapons of Ass Destruction a Belladonna's Butthole Whores.

Momentáně je vdaná za Aidena Kellyeho, který pracuje jako producent pod Deadly Nightshade Productions a Belladonna Entertainment. Mají spolu zatím jednu dceru Mylu, která se jim narodila 11. ledna 2005. Slovo Belladonna pochází z italské fráze bella donna, což v překladu znamená 'nádherná žena'.

MS-13 "CRYPT" \¹³♏த¹³/

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ladies of the House, The
Skrytá vada
2011 AVN Hall of Fame
Dick Sauce: Animal Style
2010 Fuck: Sasha Grey
The Devil in Miss Jones: The Resurrection
Whores on the 14th
2008 Belladonna's Foot Soldiers: The Stomping Grounds
Odd Jobs 4
Pirates II: Stagnetti's Revenge
2007 Belladonna: Manhandled 2
Belladonna: No Warning 3
Cum Shots 10
Dark Meat 2
Evil Pink 3
Fashionistas Safado: Berlin
Jenna Loves Justin Again
Odd Jobs 3
2006 Belladonna: Fetish Fanatic 3
Cum Shots 9
Fashionistas Safado: The Challenge
2005 All-Time Best Facials
Asstravaganza 1
Belladonna's Do Not Disturb
Belladonna: Fetish Fanatic
Best Butts in the Biz
Cum Buckets! 2
Cum Buckets! 4
Jenna Does Carmen
Out with the Old
2004 Bella Loves Jenna
ConnASSeur, The
My Ass Is Haunted
Underdressed and Oversexed
2003 Cumback Pussy 48
Disturbed
Girl Crazy
I Dream of Jenna 2
Návrat ke zlu
Party of Sex 2
Sodomania: Slop Shots 13
Strictly BuisnASS
2002 Anděl hříchu Jenna
Ass Worship 2
Bottom Feeders 6
Cum Dumpsters
Ex-Girlfriend's Club
Oral Adventures of Craven Moorehead #14, The
Rocco: Super Moto Hard
Sodomania Slop Shots 12
The Fashionistas
Whack Attack 17
Ďábelská síla sexu
2001 2 on 1 #11
Lord of Asses 6
Oral Adventures of Craven Moorehead 6, The
Whack Attack 11

TV seriály

2008 PG Porn (TV seriál)

Dokumentární

2016 X-Rated 2: The Greatest Adult Stars of All Time! (TV film)
2013 Aroused
Mr. Angel
2009 Vente a Las Vegas, nena: Un retrato de Rebeca Linares
2008 9to5: Days in Porn

TV pořady

2012 29th Annual AVN Awards, The (TV pořad)
2011 Dave's Old Porn (TV pořad)
2007 24th Annual AVN Awards, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace