foto

Michael Schneider

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Die Toten vom Bodensee - Der Blutritt (TV film)
Die Toten vom Bodensee - Fluch aus der Tiefe (TV film)
2019 Die Toten vom Bodensee - Meerjungfrau (TV film)
Die Toten vom Bodensee - Stumpengang (TV film)
Schattenfreundin (TV film)
2017 Die Chefin - Prager Kristalle (TV film)
Laim und die Zeichen des Todes (TV film)
2015 Engel unter Wasser. Ein Nordseekrimi (TV film)
2013 Wilsberg - Gegen den Strom (TV film)
Wilsberg - Hengstparade (TV film)
2012 Die Tote ohne Alibi (TV film)
2011 Tatort - Tödliche Ermittlungen (TV film)

TV seriály

2018 Stralsund (TV seriál)
Das Phantom (E12)
2014 Die Toten vom Bodensee (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Janina (S04E08)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Abseits

TV seriály

2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky