foto

James A. Woods

  • nar. 30.10.1979 (38 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Den nezávislosti: Nový útok
2015 Gridlocked
2013 Right Kind of Wrong, The
Šmoulové 2
Three Night Stand
2011 Kárový kluk (TV film)
Pronásledovaná (TV film)
Zdrojový kód
2010 Lance et compte
2009 Chrám zatracených (TV film)
2008 Experiment strachu (TV film)
Hlasy mrtvých (TV film)
2007 Jack Brooks: Zrůdobijec
Tajemný dům (TV film)
2005 Cyber Seduction: His Secret Life (TV film)
2004 Eternal
2003 Hatley High
Muž, který zabil
Ztráta souvislostí

TV seriály

2014 Cena za lidskost (TV seriál)
Ramona the Pest (S04E11)
Oh Don't You Die for Me (S04E10)
Gallows Humor (S04E07)
další epizody (5)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
2008 Lance et compte: Le grand duel (TV seriál)
2006 Business, The (TV seriál)
2005 Festival, The (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Seriously Weird (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
Vlkodlak Tommy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace